Skip to main content
Thuis  › ... Nieuws

Clubkampioenschappen Padel Belle-Vue.nu 2022

6-9-2022 Clubkampioenschappen Padel
Clubkampioenschappen Padel Belle-Vue.nu 2022

Beste padellers, 

Nog 4 weken tot de allereerste editie van de Clubkampioenschappen Padel Belle-Vue.nu 2022. Achter de schermen wordt er al hard gewerkt aan de voorbereidingen en de verwachtingen zijn hoog gespannen. Hierbij brengen we je graag op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. 

Belangrijks nieuws! 
Na overleg met de padelcommissie is er besloten om naast onze actieve padelleden óók de toekomstig padelleden op de welbekende ‘wachtlijst’ toe te laten tot de Clubkampioenschappen Padel Belle-Vue.nu 2022. Wij waarderen jullie geduld en willen jullie hiermee enigszins tegemoet komen. Dus sta je op de wachtlijst én wil je graag meedoen? Schrijf je dan snel in via toernooi.nl. 

Hierbij nog een aantal belangrijke zaken

  • De toernooidata is aangepast naar donderdag 29 september t/m zondag 2 oktober;
  • Er is hierdoor géén mogelijkheid meer tot het opgeven van verhinderingen;
  • Houd zaterdag 1 oktober vanaf 18:00 uur vrij voor dé feestavond ‘El Grande Padel Fiesta’ met DJ Paulo Masia. Entree is gratis en iedereen is welkom! Laten we er net zo’n succesvolle en gezellige feestavond van maken als bij Raadhuis Open Padeltoernooi 2022;
  • Leuke bijkomstigheid… Tijdens de feestavond El Grande Padel Fiesta worden de Corona’s tegen een gereduceerd tarief aangeboden. 

Zorg dat je je inschrijving snel voltooid via toernooi.nl, zodat je verzekerd bent van deelname aan de clubkampioenschappen! VOL=VOL! Kom je er niet uit met het inschrijven? Stuur ons dan een e-mail. 

Wij hebben er enorm veel zin in en zullen jullie de komende periode op de hoogte houden van het laatste nieuws. Volg ons op Facebook en Instagram. 

Met sportieve groeten,

De padelcommissie van TPV HHW
E: padeltoernooi@tpvhhw.nl
T: 06-84300139 (ook via Whatsapp)

‹ Terug naar overzicht