Skip to main content
Thuis  › ... Nieuws

Nieuwsbrief september

10-9-2022 Nieuwsbrief
Nieuwsbrief september

Met spoed gevraagd bij onze vereniging:

Vacature

Met spoed gevraagd bij onze vereniging:

Medewerker Financiële Administratie (m/vr) voor ca. 10 uren per week.

Wat ga je doen? Je gaat je bezighouden met administratieve werkzaamheden, zoals het verwerken van de financiële gegevens in de diverse administraties, hierbij is kennis hebben van het boekhoudprogramma EXACT een pré.  

Wat bieden wij? Je mag uitdagend en afwisselend werk verwachten. Wij investeren graag in jouw toekomst via  ‘learning on the job’ en cursus mogelijkheden.                                                Salariëring: Marktconform, mede afhankelijk van ervaring + overige emolumenten die bij een sportvereniging horen. Voor meer informatie over TPVHHW: https://www.tpvhhw.nl/

Info bij Theo Al: T. 06-54934514 (theo.al@tpvhhw.nl), of Piet Berkhout T. 06-53995659 (piet.berkhout@tpvhhw.nl).

Nieuwe bestuursleden

Wat zouden wij graag in contact komen met enkele leden van deze vereniging die bereid zijn mee te denken in het bestuur. Het is echt urgent, twee van de zittende bestuursleden treden af en MOETEN worden opgevolgd door………. Info bij de voorzitter Piet Berkhout, tel. 06-53995659, of via piet.berkhout@tpvhhw.nl

Wintertennis

In de hal hebben we momenteel nog tennisbanen beschikbaar om een heel winterseizoen te kunnen huren. Wellicht dat jou is ontschoten een baan te gaan huren, meld je bij onze administratie (maandag-woensdag-donderdag <’s morgens>) via 072-5715706, of stuur een mail naar: info@tpvhhw.nl

Werkzaamheden op park

De Gemeente gaat op ons park een rioolput herstellen nabij het speeltuintje, werkzaam-heden starten komende maandag 12 september en duren 3 dagen. De 13e kan er niet gedoucht worden.

Rabo ClubSupport/ Stemmen op TPVHHW van 5 tot 27 september a.s.

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de RaboClubsupport. Je kunt, als je lid bent van de Rabobank van 5 tot 27 september op TPVHHW  stemmen. Iedereen met een Rabo rekening kan gratis lid worden van de Rabobank.

Hoe meer mensen op ons stemmen (dus geef het ook door aan familie en vrienden!) hoe meer geld wij ontvangen van de Rabobank. Ga naar www.rabobank.nl/leden/clubsupport, Rabobank Alkmaar, scrol door de lijst en stem op ons. Dank U!

Het geld zal worden geïnvesteerd in old star tennis, daarmee open we de ouderen onder ons op een leuke manier lang te kunnen laten tennissen!

PADEL

De voorbereiding voor het Open Clubkampioenschap (van 29 september t/m 2 oktober), is in volle gang. De organisatie hoopt op een ‘uitverkocht huis’, je kunt je nog steeds opgeven via www.toernooi.nl  Hierdoor zijn wel alle banen in gebruik ten behoeve van het toernooi en wel vanaf 18:00 uur doordeweeks en op zaterdag en zondag òòk overdag vanaf 10:00 uur. Hou hier dus rekening mee!

Zie ook bijgaande brochure met daarop vermeld het gehele programma.

JEUGD

Vermeldenswaardig: De vereniging telt momenteel ca. 250 jeugdleden t/m de leeftijd van 17 jaar. Hier zijn we best trots op en is een bewijs dat onze trainers + die ouders/ verzorgers die zich met de jeugd bezighouden hun taak uitermate goed uitvoeren.

Op 18 september a.s. is er een evenement georganiseerd voor de ROOD en ORANJE-kinderen, dit om het buiten seizoen mee af te sluiten. Belooft leuk en lekker te zijn!

Advertorial:

loogman

Ook dit jaar hebben wij weer een actie opgezet met Loogman Carwash, gevestigd aan de Pascalstraat 12. Voor slechts € 14,50 kun je een voucher kopen, Normale prijs € 19,50. Iedere verkochte voucher levert de club € 5,- op! Ga naar www.tpvheerhugowaard.nl/sponsorshop en doe je voordeel. De vouchers worden thuisbezorgd en zijn ook weer te koop bij de horeca.

GLASVEZEL via DELTA:

Vanaf 26 september a.s. start er een actie vanuit Delta Netwerk om de kern van Heerhugowaard van glasvezel te voorzien. TPVHHW gaat daarin participeren middels acties die dit bedrijf nieuwe klanten zal opleveren en ons veel geld in de clubkas. Een inmiddels gevormde werkgroep gaat zich hiermee 3 maanden bezighouden. WORDT VERVOLGD DUS!

‹ Terug naar overzicht