Skip to main content
Thuis  › ... Padel › Competities › Laddercompetitie

Laddercompetitie

Net als bij tennis, squash en golf kan je ook bij padel meedoen aan de laddercompetitie en is toegankelijk voor alle leden van TPVHHW, recreanten en competitiespelers: De online padel clubladder is een leuke en snelle manier om nieuwe padelmaatjes op je club te ontmoeten. 

Meld je aan en binnen 2 weken speel je je eerste ladderwedstrijd op jouw niveau. Je speelt op een tijdstip dat het jou uitkomt. Dat kan ook overdag of in het weekend zijn. Te druk of geblesseerd…dan sla je gewoon een rondje over.

Ga snel naar de site van de Laddercompetitie lees je verder in en meld je daar dan ook aan met je padelmaatje:

 1. Zoek 'TPV Heerhugowaard'
 2. Selecteer de laddervorm waaraan je wilt meedoen
 3. Klik op inloggen of maak een nieuw account aan
 4. Selecteer je speelsterkte en geef aan wie je maatje is
 5. Kies wanneer je graag speelt

De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten.

Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.

Laddercompetitie óók voor niet-leden, alleen in combinatie met 2 leden. In dat geval moet er worden gespeeld op verhuurbanen 4 t/m 6. Deze reservering loopt dan via de clubapp met een reductie van 50% op het huurtarief. Hierbij nogmaals de instructie voor padelleden die een verhuurbaan willen reserveren: 

 1. Klik in de clubapp op het menu;
 2. Klik op padelbaan huren;
 3. Je krijgt nu nog een inlog scherm te zien;
 4. Log hier in met je emailadres en het wachtwoord waarmee je inlogt in de clubapp. Helaas vereist het systeem dat je dit iedere keer weer invult. Automatisch invullen is nog niet gelukt;
 5. Na het inloggen krijg je je persoonlijke gegevens te zien. Open het menu aan de linkerkant van je scherm door op het All united logo te klikken;
 6. Ga naar Afhangen met introducees;
 7. Vul nu de benodigde gegevens om de baan te reserveren;
 8. Ga door naar afrekenen tegen 50% van het dan geldende tarief.