Skip to main content
Thuis  › ... Padel › Competities › Wintercompetitie

Wintercompetitie

Naar aanleiding van een behoefteonderzoek onder competitiespelers en niet-competitiespelers heeft de KNLTB een padel Wintercompetitie ontwikkeld. Deze competitie telt 7 speeldagen in november, december, januari en februari en wordt zowel indoor als outdoor aangeboden op vrijdag, zaterdag en zondag. De competitie bestaat uit vier dubbelpartijen.

Door het toevoegen van deze competitie kun je dus het hele jaar padelcompetitie spelen. Ideaal om je padelskills te verbeteren en wedstrijdervaring op te doen, maar het is uiteraard ook heel gezellig om samen met je team tegen andere teams te spelen.

Vanuit de KNLTB site kun je kijken wanneer de exacte speeldata zijn voor het lopende seizoen en kan je hier uiteindelijk ook de competitie indeling bekijken.

Met een beetje mazzel zijn er voor deze periode voldoende (nieuwe) leden geprikkeld en zijn er teams te maken die de Wintercompetitie kunnen gaan spelen.

De padelcommissie wintercompetitie kunnen nog wel wat enthousiaste leden gebruiken om het team te versterken. Interesse? Meld je dan aan via padel@tvhhw.nl

Als captain van een team kan je je inschrijven via padel@tvhhw.nl