Skip to main content
Thuis  › ... Tennis › Competities › Interne competities

De Hubo Competities

“Hubo”  zomer- en wintercompetitie. Dit is een Interne Competitie die wordt gespeeld in de zomer (buiten van  de zondagavond t/m vrijdagavond). De huidige speelschema's en standen kunnen op toernooi.nl worden bekeken. In de winter wordt er op de zondagen gespeeld van Oktober t/m Maart in onze tennishallen.

Ook is er op de woensdagochtend een damescompetitie van 09.00 -12.00 uur. Deze duurt evenals bovengenoemde competitie van begin april t/m aanvang juni. De huidige speelschema's en standen kunnen op toernooi.nl worden bekeken.

Hoe kunt u deelnemen aan de Hubo competities

Inschrijving vindt plaats via toernooi.nl. u kunt zich hier met een Team inschrijven of individueel via interne@tpvhhw.nl. Als de inschrijving is opengesteld kunt u dit teruglezen op onze website, in onze App en de Nieuwsbrief. Hou deze dus goed in de gaten zodat u de inschrijving niet mist.

Nadat de inschrijving is gesloten worden de inschrijvingen verwerkt waarbij individuele inschrijvingen worden toegevoegd in een nieuw team of toegevoegd aan een bestaand team. De teams worden ingedeeld in poules waarbij zoveel rekening wordt gehouden met promotie en degradatie. Voordat de competitie van start gaat krijgen alle team captains een bericht dat het speelschema op toernooi.nl is gepubliceerd.