Skip to main content
Thuis  › ... Tennis › Competities › Clubladder

Clubladder

Tennissen is een sportieve en gezellige manier om in conditie te blijven. Maar tennissen wordt pas echt leuk met iemand van je eigen niveau! Voor beginners, maar ook voor KNLTB competitiespelers: De online tennisladder is een leuke en snelle manier om nieuwe tennismaatjes op je club te ontmoeten. Meld je aan en binnen 2 weken speel je met iemand van jouw niveau. Te druk of geblesseerd? Dan sla je gewoon een ronde over.

Meespelen op de tennisladder via sports connexion website

Ga naar https://www.sportconnexions.com/nl/
Zoek 'tv heerhugowaard'
Selecteer de laddervorm waaraan je wilt meedoen
Klik op inloggen of maak een nieuw account aan
Selecteer je speelsterkte en geef aan wie voor de dubbel je maatje is
kies wanneer je graag speelt
De 1e ronde word je ingedeeld op basis van je speelsterkte. Daarna tellen alleen je wedstrijdresultaten.

U kunt ook de app van sports connexion downloaden. 
Apple store: http://itunes.apple.com/app/connect-play-ladder-squashladder/id979965331?mt=8
Play store: http://play.google.com/store/apps/details?id=com.sportconnexions.connectandplay

Spelregels
Je speelt de gebruikelijke afhangtijd van 60 minuten en telt de games door. De wedstrijd kan eindigen in een gelijkspel. Je wisselt van positie als je wint van iemand die hoger staat. Je zakt 1 plek als je een wedstrijd annuleert of als je de laatste 2 rondes hebt overgeslagen. Je wordt van de ladder gehaald als je 2 rondes op rij je wedstrijden annuleert en niet reageert op email. Je kunt je altijd weer opnieuw aanmelden.

Rondes
Elke 2 weken start een nieuwe ronde en ontvang je de wedstrijdgegevens. De eerstgenoemde speler maakt een afspraak om de wedstrijd te spelen. De winnaar registreert de wedstrijduitslag. De uitslag wordt aan het einde van de ronde verwerkt. Je kunt rondes overslaan door je instellingen aan te passen.

Seizoen
Je kunt je het hele seizoen aanmelden voor de ladder. Je kunt rondes overslaan, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat. Aan het einde van het seizoen huldigen wij de spelers met de meeste wedstrijden, de snelste stijgers, en de top 3. Je wordt vanzelf ingedeeld voor het volgend seizoen, totdat je je afmeldt.